Afvejer dejdeler uden runder

Afvejer dejdeler er et industrielt bageriudstyr, der gør det muligt at dele de forskellige typer af bageri- og wienerbrødsdej. På den måde erstattes det manuelle arbejde med at rulle dejene. Processen bliver forkortet og lettere at lave brød.
Denne type afvejer dejdeler er meget nøjagtig. Vi har et bredt udvalg af modellerne, der tilpasser hver model til vores kunders behov.
Kontakt os og vi finder ud af hvilken type afvejer/dejdeler, med eller uden rundering, du har brug for.

  • Maks. Fejl vejning 2% ugæret frisk dej).
  • Opdeler brøddej (med hvedemel, vand, salt og gær, for deje med andre ingredienser kontakt os først).
  • Maskinen kan dele dejen med et minimum af vandindhold på 50 % (50 liter vand pr. 100 kg mel).
  • Styktæller, vælg antal der skal produceres.
  • Smøresystem med minimalt forbrug (ca. 1 liter for hver 10 arbejdstimer).
  • Beklædt med rustfrit stål.
  • Melsigte.
  • Spænding: 3x380V eller 3x220V eller 1x220V (kræver elektronisk frekvensomformer).
  • Emballagediameter: 2x1x1,5m.
Kategori

Højt serviceniveau

Mange års erfaring

Gode solide produkter

Tilbehør

Maskiner i top kvalitet

vi er altid klar på en snak

Scroll to Top