Om os

Om Bakoca

BAKOCA tilbyder bagerier, konditorier og catering nogle af verdens bedste maskiner – lige fra røremaskiner, æltekar og ovne til automatiske rulleborde.

Vi går udelukkende efter maskiner i højeste kvalitet, med ultimativ produktionssikkerhed og lang holdbarhed. Vi får vores produkter fra nøje udvalgte fabrikker med omfangsrige produktioner. På den måde holdes produktionsomkostningerne nede – så vi kan tilbyde vores kunder nogle af verdens bedste produkter til priser, der ligesom BAKOCA er små og smidige.

BAKOCA er en mindre familiedrevet virksomhed med mange års erfaring i branchen. Vi kender derfor til de udfordringer, som du kan stå med i din dagligdag. Vi sætter en stor ære i at lytte til dine behov og ønsker, vi giver os god tid og er omhyggelige med at finde det helt rigtige udstyr til netop din virksomhed. Det kan vi gøre, fordi vi kender markedet ud og ind og fordi vi har et tæt og tillidsfuldt samarbejde med de nøje udvalgte leverandører. Det betyder for eksempel også, at hvis du har behov for højt specialiseret udstyr, men ikke lige kender maskinen, der kan udføre det, er vi gode at spørge til råds. Vi har hjulpet adskillige virksomheder med at finde det helt rigtige udstyr ved indretning af nye virksomheder.

De fleste af vores leverandører er italienske, som om nogen har en lang brød- og kagefremstillings tradition. Produkter er moderne med en tårnhøj kvalitet og smarte designløsninger, som samtidig har en superstærk holdbarhed. Alle produkter lever ikke bare op til EU-regulativerne, vores producenter følger udviklingen i lovkrav tæt i samarbejde med italienske universiter. Derfor er produkterne altid på forkant med udviklingen.

Ring til Arvid Kiertzner, Adm. direktør på 40 54 22 87 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde din forretning.

kontakt vores konsulenter

Arvid Kiertzner

København
+45 4054 2287 - ak@bakoca.dk

Maria Kiertzner

Aarhus
+45 2177 3131 - maria@bakoca.dk

vi er altid klar på en snak

Scroll to Top